fish

Ja säger bara OMMGGGGGGG.... kan inte behärska mig 2..fattar ni TVÅ unika besökare idag och hela FYRApagehits. snart uppe i bloggtoppen... hmm det måste ha vart den fantastiska uppdateringen som sker i denna blogg. själv tycker ja att jag förtjänar förstaplatsen på mest aktiva listan. det är nånting som inte stämmer för jag är inte ens med på den listan:S hmm skumt! jaja nog om det
det var nämnligen så att envän kontakta mig idag o vill skriva kontrakttt med våran blogg :D askul juehh att vi har så många dyrkare (Y) 
slut på de roliga... back to normal
här får mina snuskläsare en kluring som jag själv ger lösningen på! då ere ju ja som klassas som den smarte hiho

 

  + K  +  1             


ja hmmm ?? vem e personen jag tänkter på? ni kan inte lista ut de själva så de e lika bra att jag sägert!


Såklaart de e vår föredetta vän FISKEN! 
Hon har faktiskt inget riktigt tilltalsnamn utan hon kallas numera endast fisken! ibland kanske man drar till med firren också de e bara att välja vilket man tycker passar bäst.
men nu till er som undrar vem tusan fisken e. jag tänkte lägga upp en bild på henne här! och nu!


inte så tilltalande va? jag har hört att hon är en jävel på att slemma och slimma på bojs! hahh stackars dem! hennes jagande av killar har gett henne ett alldeles speciellt utseende i mellangärdet. så jag tänkte passa på att visa er ytterligare en bild så ni VERKLIGEN får en uppfattning om hur hon ser ut!



ja ni ser själva! en stor töjd HÅLA! svarta hålet brukar vi kalla det!
uppdate: detta är alltså inte nån sorts fisk. detta är en anal
eftersom fisken ändå kommer på tal väldigt mkt under detta inlägg tänkte jag faktiskt lägga upp en sann bild på henne! så njuuuut!
nämen vart tog hon vägen? ingen fisk i syne:S  .........ahhh jag kom på det Fisken e ju så blek att hon inte syns med den vita bakgrunden.. dumt av mig att ens försöka lägga upp en bild på den verkliga FISKEN! fisken skulle verkligen behöva slängas in i ett solarium... nu fick jag mig en frågeställning?   undra vad varm fisk i ett solarium luktar? fast iof hennes aromer kan knappast bli värre än vad dem är just nu.
nå tänkte ta och runda av! hoppas detta var ett givande inlägg. ska försöka minska på uppdateringen för den har vart allt för effektiv sista året!

ser gärna lite mer kommentarer :)
come on! tillsammans tar vi oss till toppen (K)   
// eran Facet

RSS 2.0